BURN OUT PROTOCOL

Binnen de praktijk is er een speciaal protocol voor het herstel van burn-out achtige klachten. Mensen met burn out en andere vermoeidheidssyndromen hebben vaak de angst dat er geen herstel meer mogelijk is. Een gevoel van hopeloosheid en machteloosheid speelt hun parten. Onze ervaring is dat u wel degelijk hoop op herstel mag hebben en wel binnen een redelijke termijn. Ons prototocol bij burn out heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen. U wordt met een combinatie van homeopathie, voedingssupplementen en life style adviezen weer op het goede spoor gezet. Stapsgewijs benadert u weer uw oude niveau van vitaliteit en gezondheid. Dit gebeurt op een geheel natuurlijke wijze. Er komen geen toxische middelen aan te pas. Het is een natuurlijk en soepel verlopend traject wat u helpt de weg naar uw eigen vitaliteit  te hervinden.

 

Doelgroep

Mensen met in de eerste plaats verschijnselen van oververmoeidheid en uitputting. Vaak speelt stress een grote rol. Regelmatig is er ook een hormonale disbalans aanwezig. Bijvoorbeeld bij vrouwen die na een zwangerschap en bevalling nooit meer de oude zijn geworden. Of bijvoorbeeld na de ziekte van Pfeiffer nooit volledig hersteld zijn. Denk tevens aan ME/CVS. Dit is Myalgische Encefalomyelitis, ook bekend als het Chronische vermoeidheidssyndroom. Fibromyalgie is ook een syndroom waarbij vermoeidheid en pijnklachten centraal staan.

 

De behandeling

Er is iedere maand een contactmoment. De homeopathische middelen zijn bij de behandeling inbegrepen en dus gratis. De kosten bedragen 120 euro voor de intake en 80 euro voor de vervolgconsulten. Mensen met een aanvullende verzekering krijgen doorgaans een gedeelte van deze kosten vergoed. Voor eventuele voedingssupplementen krijgt u codes mee zodat u deze met korting kunt bestellen.